Tidligere
Næste

Velkommen til Beauty & Wellness by T

Eksklusive behandlinger & lækre produkter

Velvære & skønhed

Velkommen til Beauty & Wellness by T

 

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra med en skøn ansigtsbehandling? Eller skal du have dig en lækker glød? Så er du helt sikkert kommet til det rigtige sted. Hver dag byder jeg velkommen i mine hyggelige lokaler centralt placeret i Odense, og jeg tilbyder en lang række af lækre behandlinger med fokus på velvære og skønhed.

Hos Beauty & Wellness by T får du den behandling, der kan hjælpe dig til at opnå dine ønskede resultater på den bedst mulige måde. Det er vigtigt for mig, at dit besøg hos Beauty & Wellness by T til enhver tid bliver til en god oplevelse. Derfor kan du altid være sikker på, at du er i gode hænder, når du besøger mig.

Behandlinger

Stort udvalg af skønne behandlinger

Beauty & Wellness by T er en skønhedssalon, der er drevet af min passion for at kunne tilbyde lidt ekstra velvære og luksus i hverdagen. Jeg lægger stor vægt på at give en god service.

Hos Beauty & Wellness by T tilbyder jeg følgende behandlinger: 

Når det kommer til skønhedsbehandlinger, kan du være helt sikker på, at jeg aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Til alle behandlinger bliver der kun anvendt skånsomme produkter og redskaber, hvilket er med til at give dig det absolut bedste resultat på en nænsom og behagelig måde.

Book en tid

Forkæl dig selv med en behandling fra Beauty & Wellness by T

Uanset om du drømmer om mere markante øjenbryn, der smukt indrammer dine øjne eller en lækker ansigtsbehandling, så er du altid velkommen hos Beauty & Wellness by T. Jeg udfører alle typer af behandlinger med største omhu. Derfor kan du altid være sikker på at føle dig tryg i din behandling, når du vælger Beauty & Wellness by T. 

Kunne du tænke dig at vide mere om de behandlinger, jeg tilbyder? Eller vil du booke tid til dig selv eller til en, du holder af? Så er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 60 51 18 77 eller skrive til mig på info@beautyogwellnessbyt.dk. Du kan med fordel også gøre brug af online booking, hvor du nemt og bekvemt kan booke tid til din næste behandling.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere