Ansigtsbehandling

Gør en stor forskel for din hud med en lækker ansigtsbehandling fra Beauty & Wellness by T. Her kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af behandlinger og forkæle dig selv med lidt ekstra luksus i hverdagen. 

Jeg har specialiseret mig i en række af ansigtsbehandlinger, der målrettet går ind og arbejder med din hud og giver dig gode resultater. Et behandlingsforløb bliver skræddersyet efter din hudtype og dine behov.

Giv huden den naturlige glød tilbage

Hos Beauty & Wellness by T tilbyder jeg en bred vifte af ansigtsbehandlinger i afslappende og hyggelige omgivelser. Her kan du læne dig tilbage og nyde en skøn behandling, der er med til at forbedre din huds fugtbalance og give din hud sin smukke og naturlige glød tilbage.

Af behandlinger tilbyder jeg blandt andet:

  • Ansigtsbehandling med produkter fra Evolve Organic Beauty. Disse produkter renser og plejer selv sart hud.
  • Medex behandling med frugtsyre og urtepeeling. Denne behandling er specielt rettet mod dig, der døjer med urenheder, tør hud og rødmen.
  • Oxygenbehandling.
  • Diamantslibning.
  • Kombinationsbehandling med oxygenbehandling og diamantslibning.

Alle behandlinger bliver udført med lækre og virkningsfulde produkter, der skånsomt går ind og arbejder med din huds strukturer for en øjeblikkelig effekt.

Skræddersyede behandlinger, der matcher din hudtype

Ikke to hudtyper er ens, og det afspejler sig også i mit arbejde. Sammen tilrettelægger vi det helt rigtige behandlingsforløb, der er rettet mod dine fokusområder og dine ønsker.

Vil du vide mere om de typer af ansigtsbehandlinger, jeg tilbyder? Eller er du i tvivl om, hvilken der passer til dig? Så er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 60 51 18 77 eller skrive til mig på info@beautyogwellnessbyt.dk. Ved du allerede nu, hvilken behandling du ønsker, kan du booke tid med det samme ved hjælp af vores online booking.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere