Diamantslibning

Forkæl dig selv og din hud med en behagelig og skånsom diamantslibning, og se de store forandringer i din hud allerede med det samme.  

Diamantslibning er en effektiv og blid peeling, der fjerner det yderste tørre hudlag og samtidig går ind aktivt og mindsker ar, porrer og pigmentering. De døde hudceller bliver fjernet, og behandlingen øger dannelsen af kollagen, hvilket giver en mere glat og fast hud, der ud over at synes yngre emmer af sundhed og velvære.

Oplev en skræddersyet diamantslibning hos Beauty & Wellness by T

Jeg har specialiseret mig i diamantslibning, og derfor kan jeg til enhver tid tilbyde en grundig og effektiv behandling. Ikke to hudtyper er ens, og derfor sørger jeg også altid for en individuelt tilpasset behandling, der er målrettet din huds behov.

Hver behandling starter jeg med en afrensning af dit ansigt efterfulgt af en hudanalyse. Resultatet heraf bestemmer, hvordan slibehovedet skal installeres, så det passer perfekt til dig. Efter diamantslibningen afslutter jeg behandlingen med nogle lækre serummer og cremer, der komplimenterer diamantbehandlingen. Det efterlader din hud silkeblød, og du vil kunne se forskel allerede med det samme.

Diamantslibning er en yderst nænsom og effektiv behandling. Den er smertefri, og slibningen føles som en blid og afslappende ansigtsmassage. Jeg anvender kun udstyr og produkter af højeste kvalitet.

Forkæl og forny din hud med en luksuriøs diamantslibning

Diamantslibning går ind aktivt og fjerner det tørre hudlag, der gør din hud livløs og grålig. Behandlingen er også med til at gøre din hud sund og smidig. Den udglatter huden, reducerer fine linjer, og den er især også særlig virksom, hvis du er plaget af uren hud eller akne.

Næsten alle kan få glæde af en diamantslibning. Dette gælder også dig, der oplever tør hud eller har pigmentforandringer i ansigtet.

Har du spørgsmål angående diamantslibning? Så kan du altid ringe til mig på telefon 60 51 18 77 eller skrive til mig på info@beautyogwellnessbyt.dk. Jeg står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige behandling. Og ønsker du at booke tid? Så kan du gøre det allerede nu via online booking

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere