Lash lift

Er du træt af at stå og bukke dine øjenvipper hver morgen, så har du her muligheden for at få det gjort permanent. Med vippebuk får du flotte buede vipper. Holdbarheden kan variere, men ca. 4 uger. Du bedes møde op uden øjenmakeup.

Hvordan hjælper et permanent vippebuk dig?

Er du træt af, at dine vipper stikker lige frem? Så er et semi-permanent vippebuk den helt rigtige løsning for dig. Et lash lift giver et flot naturligt vippebuk, og dine naturlige vipper synes længere. Med denne behandling slipper du for at bruge en vippebukker, der er hård ved ens vipper og kan ødelægge dem så de knækker.

Lash Lift er en teknik, hvor vipperne bukkes på en betydelig mere skånsom måde. De naturlige vipper bukkes skånsomt op på en blød silikoneskabelon, og får ved hjælp af en lift lotion et løft og buk.

Lash lift

Lash Lift giver et flot naturligt vippebuk, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift bukkes vipperne skånsomt og giver et resultat, der holder op til 4-6 uger. Det anbefales dog, at man få lavet et nyt Lash Lift hver 4. uge. Det er med til et optimalt resultat, da der hele tiden kommer nye vipper til, samt gamle vipper afstødes dagligt.

Ud over bukket er det også muligt, at farve de øverste vipper under behandlingen.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere