Oxygenbehandling

Drømmer du om en lækker og smuk glød? Så forkæl dig selv med en oxygenbehandling fra Beauty & Wellness by T, og se den store forskel allerede efter første behandling.

Oxygenbehandlingen er også bedre kendt som Madonnabehandlingen – og det er der en særlig grund til. Det er nemlig Madonnas egen kosmetolog, Michelle Perch, der står bag den banebrydende teknologi, og i dag sværger verdensstjerner og mange andre til oxygenbehandling.  

Med en oxygenbehandling tilføjer vi din hud høje koncentrationer af aktive stoffer, og efter behandlingen vil du opleve en frisk hud med masser af fugt, som samtidig også føles opstrammet.

Innovativ behandling ved hjælp af aktive stoffer

Ønsker du en behagelig behandling helt fri for kemikalier, kan du med fordel læne dig tilbage og nyde en oxygenbehandling. Det innovative serum, der bliver anvendt, indeholder kun naturlige og aktive stoffer, der vil glæde din hud.

Jeg starter med at kortlægge din hudtype, så jeg kan finde frem til det rigtige serum. Inden oxygenbehandlingen renser jeg din hud, så den er klar og modtagelige overfor serummet. Serummet bliver indsluset i din hud ved hjælp af 90 % koncentreret ilt, således at det bedre trænger gennem hudens overflade og helt ned i dybden. Jeg afslutter din oxygenbehandling med en lækker cremepleje, der sammen med serummet efterlader din hud blød og lækker.

Øjeblikkelig effekt med oxygenbehandling

Vælger du oxygenbehandling, vil du kunne se forskel på din hud allerede efter første behandling. Oxygenet og serummet går aktivt ind og arbejder med din hud, og resultatet er en opstrammet hud med færre rynker og en lækker glød. Oxygenen arbejder sammen med din hud, og serummets ingredienser gør en vital forskel for din huds sundhed og struktur. Denne kombination har en dokumenteret anti-aging effekt og skaber synlige resultater. For at få det absolut bedste resultat anbefaler jeg behandlingen som et kurforløb på i alt seks behandlinger. Herefter vil din hud stråle af sundhed og velvære.

Drømmer du om at komme fine linjer og rynker til livs, tilbyder jeg en kombinationsbehandling, hvor du både får oxygenbehandling samt diamantslibning. Diamantslibningen renser din hud og gør den mere modtagelig overfor de ingredienser, din hud bliver plejet med under oxygenbehandlingen. Disse behandlinger supplerer derfor hinanden rigtig godt, og du er garanteret det absolut bedste resultat, hvis du vælger denne kombination.

Har du spørgsmål til oxygenbehandling? Så er du velkommen til at ringe til mig på telefon 60 51 18 77 eller skrive til mig på info@beautyogwellnessbyt.dk. Og vil du allerede nu bestille tid til din næste behandling? Så kan du med fordel booke tid online.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere