Permanent makeup

Vil du have flotte øjenbryn uden at skulle spekulere på selv at tegne dem op dagligt? Så kan permanent makeup være det rigtige for dig. Når du får en semi permanent tatovering foregår det med metoden mikropigmentering. Her lægges pigment ind under det yderste hudlag med en meget tynd nål. Mange vælger tatovering af øjenbryn for at spare tid på makeup, eller fordi de er kede af udseendet på deres eget bryn.

Med teknikken Nano ombre opnår du et bryn med dybde og struktur. Den supertynde nål sikrer en skarp og fin pixelering af dit bryn, hvilket er med til at give et meget naturligt udtryk.

Understreg din skønhed med permanent makeup

Når du kommer til din behandling, lægger vi ud med at tage en snak om dine ønsker. Derfra vælger vi den farve, der passer bedst til din hudfarve og din hårfarve. Ud fra dine proportioner og dine eksisterende bryn tegner jeg brynet op, så du kan se, hvordan det kommer til at se ud. Vi retter det naturligvis til, så du får lige det bryn, du drømmer om.

Nano ombre er er en skyggelægning, der fylder brynet ud, og kanterne er ligeledes bløde og naturlige. Ønsker du et bryn med volumen og masser af fylde, er denne teknik også den helt rigtige til dig.

Inden behandlingen starter, får du påført bedøvelse, for at behandlingen bliver så behagelig som muligt. Og når jeg er færdig med tatoveringen, afslutter jeg din behandling med en aftercare serum, som du også får med hjem til efterfølgende pleje af brynet. Den første uge vil farven fremstå meget mørk grundet skorpedannelse. Det kræver mindst 2 behandling med 4-6 ugers interval – nogle gange 3 behandlinger.

Hold din permanente makeup ved lige

Når du har fået lavet permanent makeup, vil du kunne få glæde af resultatet i lang tid. Da farven bliver placeret øverst i det øverste hudlag, vil du dog opleve, at farven falmer efter et stykke tid for derefter at forsvinde helt. Derfor anbefaler vi, at du vedligeholder det løbende, hvis du ønsker at bevare din permanente makeup. Retouch for vedligeholdelse bør ske ca. 1 gang årligt.

Ønsker du at bestille tid til permanent makeup, skal det ske på telefon 60 51 18 77. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til Beauty & Wellness by T eller skrive til info@beautyogwellnessbyt.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere