Spraytan

Drømmer du om en solkysset hud til den næste store fest? Eller synes du, at du godt kunne trænge til lidt farve i de solfattige vintermåneder? Med en professionel spraytan fra Beauty & Wellness by T kan du hurtigt få en lækker kulør, der normalt ville kræve flere timers solbadning eller mange ture i solarium.

Til spraytan bruger jeg en unik væske, der er sammensat af en lang række af naturlige ingredienser. Væsken bliver påført din hud i et tyndt lag ved hjælp af en forstøver. Denne forstøver sørger samtidigt for en jævn fordeling af væsken, så du kan være sikker på at få en smuk og naturlig solbrun farve.  

Det skal du huske før og efter din spraytan-behandling

For at få det bedste resultat skal du anvende en rigtig god body scrub dagen før din spraytan-behandling. Den fjerner de døde hudceller og gør din hud ekstra modtagelig mod farven. Du bør også undgå deodorant og bodylotion inden din behandling. Da farven kan smitte af, anbefaler jeg også, at du møder op i mørkt og løstsiddende tøj.

Efter behandlingen skal farven sidde omkring 8-12 timer, inden du går i bad. Det er vigtigt, at farven får lov til at sidde og virke, før den bliver skyllet af. I denne periode er det også vigtigt, at du ikke laver noget, der kan få dig til at svede.

En spraytan holder i omkring 5-10 dage, men du kan gøre meget selv for at forlænge din solbrune kulør. Sørg for at dub dig tør med et håndklæde og brug en god bodylotion dagligt. Når det er tid til en ny omgang spraytan, er det vigtigt, at den gamle farve enten er helt forsvundet eller er så jævn som mulig.

Personlig og professionel behandling

Når du vælger Beauty & Wellness by T, er du sikker på at være i gode hænder. Inden din første behandling tager vi sammen en snak om, hvilken farve du gerne vil opnå, så du er sikker på at få lige den kulør, du drømmer om. Du har nemlig mulighed for at vælge mellem flere farvetoner fra 8%, 10% og 14% og mørkere, alt efter hvor solbrun du godt kunne tænke dig at være.

Selve spraytan-behandlingen tager et kvarters tid, og det foregår personligt ved hjælp af en airbrush samt udsugningskabine i højeste kvalitet. Vi udfører spraytan på hele kroppen, men ønsker du blot lidt ekstra kulør i ansigtet og på brystet eller på benene, kan det også lade sig gøre.

Kunne du tænke dig at vide mere om vores spraytan-behandling? Så er du velkommen til at ringe på 60 51 18 77 eller skrive til info@beautyogwellnesbyt.dk. Skal du booke tid til din næste spraytan, kan du med fordel gøre det online.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere