Tandblegning

Hos Beauty & Wellness by T tilbyder jeg en kosmetisk tandblegning, så får du det smil, du går og drømmer om. Behandlingen er yderst skånsom, og den giver et flot og holdbart resultat på næsten ingen tid.

SmileeffectZero-gelen bliver aktiveret af LED lys, og hermed starter en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og nedbrydes. Behandlingen har ingen bivirkninger, og der er ingen smerte/isninger ved denne behandling. Med SmileeffectZero kan man forvente et resultat på 2-9 toner lysere. Der gives dog ingen garanti.

Få det smil, du drømmer om

Der kan være flere årsager til, at du oplever misfarvning af dine tænder. Nogle af årsagerne kan være indtag af mange farveholdige drikkevarer, kaffe, te, rødvin mm. Ligeledes kan mange farveholdige fødevarer samt tobak og medicin påvirke dine tænders udseende.  

Indledningsvis starter jeg med at bestemme dine tænders nuværende farve ud fra en farveskala. Herefter påføres dine tænder den innovative blegegel, hvis komponenter bliver aktiveret af LED-lys. Behandlingen er hurtig, og allerede med det samme vil du kunne se en stor forskel. Vær dog opmærksom på, at resultatet kan variere fra person til person.

Der er ingen bivirkninger ved tandblegning, men der er en eftervirkning på 2 timer efter behandlingen. Her bør du undgå at spise og ikke drikke andet end vand. I 48 timer efter endt behandling er dine tænder ekstra modtagelige overfor farvestoffer, hvorfor du bør undgå farveholdige drikkevarer og fødevarer samt tobak i disse timer. Overholder man ikke dette, kan resultatet af blegningen forringes væsentligt, og blegningen kan i værste fald være spildt.

Effektiv tandblegning under kontrollerede forhold

Hos Beauty & Wellness by T garanterer jeg til enhver tid en sikker tandblegning. SmileeffectZero-blegegel er testet og godkendt, og den overholder alle bestemmelser i EU i henhold til kosmetisk tandblegning. Det er din garanti for, at din blegning sker under sikre og kontrollerede forhold, ligesom det er med til at give det absolut bedste resultat. Er du i tvivl om, hvorvidt tandblegning er den rigtige behandling for dig? Eller har du spørgsmål til vores tandblegning? Så kan du altid komme i kontakt med mig på info@beautyogwellnessbyt.dk eller på telefon 60 51 18 77. Og ønsker du at booke tid? Så kan du gøre det med det samme online.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere