Om Beauty & Wellness by T

Mit navn er Tina, og hver dag byder jeg velkommen til min klinik, Beauty & Wellness by T, der ligger i hjertet af Odense City.

I trygge og lyse rammer kan jeg tilbyde en lang række forskellige behandlinger, herunder:

  • Ansigtsbehandling
  • Diamantslibning
  • Tandblegning
  • Spraytan
  • PMU bryn

Jeg har specialiseret mig i en lang række af behandlinger inden for skønhed og velvære. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe dig med at understrege din naturlige skønhed gennem mine behandlinger. Du er derfor altid i kyndige hænder, når du kommer forbi Beauty & Wellness by T.

Garanti for en god og tryg oplevelse

Bag Beauty & Wellness by T ligger min passion for branchen. Jeg ser det som min fornemste opgave at forstå mine kunders ønsker og ud fra det give den bedste behandling og service.

Derfor starter jeg altid hver behandling med en indledende samtale med dig, så vi sammen kan komme frem til en behandling og de produkter, der vil virke bedste for dig. Ønsker du det, kan vi også oprette et individuelt tilrettelagt forløb over en periode – enten med én type behandling eller med en kombination af flere. Efter endt behandling vejleder jeg også gerne i, hvordan du bedst bevarer resultatet af behandlingen. Det kan være valg af produkter, hudplejerutine og meget andet.

Når du kommer til behandling hos Beauty & Wellness by T er du derfor altid sikret en god og tryg oplevelse, der tager udgangspunkt i dig og dine behov.

Eksklusive behandlinger med kvalitetsprodukter

Jeg går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed, når det kommer til mit udvalg af produkter og redskaber. Af den grund anvender jeg kun den nyeste teknologi og de bedste maskiner til alle mine behandlinger, hvad end der er tale om oxygenbehandling, diamantslibning eller kosmetisk tandblegning.

De produkter, jeg anvender, indeholder kun naturlige ingredienser. Alt er naturligvis også gennemtestet og lever op til samtlige gældende krav inden for området. Det giver den bedste oplevelse – og de bedste resultater. Jeg har også et stort udvalg af skønhedsprodukter i høj kvalitet, som du har mulighed for at købe, så du kan få wellness-oplevelsen hjem til dig selv.

Kontakt og hør mere

Er du i tvivl om, hvilken behandling der er den rigtige for dig? Eller kunne du tænke dig at vide mere om de produkter, jeg anvender? Så er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 60 51 18 77 eller skrive til mig på info@beautyogwellnessbyt.dk. Du kan også komme forbi klinikken og høre meget mere om de enkelte behandlinger.

Jeg står altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige behandling eller det rigtige forløb, der giver dig den bedste oplevelse samt naturlige og smukke resultater.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere