Samtykkeerklæring og Persondatapolitik

Som kunde hos KlikBook APS og dermed bruger af KlikBook.dk eller KlikSite.dk, herunder kaldet “kunde”, accepteres nedenstående samtykke. Hvis kunden er under 16 år, skal samtykkeerklæringen accepteres af en værge eller en forældre.

 

Dataansvarlig og databehandler

Som bruger af KlikBook.dk eller KlikSite.dk accepterer kunde, at KlikBook APS indsamler persondata om kunden. Det betyder, at KlikBook APS er dataansvarlig og samtidig databehandler i forholdet mellem KlikBook APS og kunde. KlikBook APS er dermed ansvarlig for, at data om kunden håndteres korrekt og sikkert.

I forholdet mellem kunde og de data kunden indsamler om sine kunder, er kunde dataansvarlig og KlikBook APS databehandler. Se mere om dette i Databehandleraftalen.

 

Data der indsamles

KlikBook APS indsamler følgende data om kunden:

 • Fornavn og efternavn
 • Adresse og by
 • Email-adresse
 • Telefonnummer
 • Logo
 • Cvr. nr.
 • Konto og reg. nr.
 • Hjemmesideadresse

 

Formål med indsamling af data’en

KlikBook APS benytter data’en til følgende:

 • For at kunne indgå en samarbejdsaftale med kunden
 • For at kunne sende informationer om systemændringer og opdateringer
 • For at kunne oprette og sende faktura til kunden
 • For at kunne yde den bedst mulige service.
 • For at kunne håndtere onlinebetalinger via KlikBook APS‘s betalingsmodul

Foruden kunden selv, kan de data KlikBook APS indsamler kun ses af den dataansvarlige og KlikBook APS’s medarbejdere. Data vil aldrig blive videregivet til 3. part eller blive brugt i andre sammenhænge end listet her.

 

“Retten til at blive glemt”

KlikBook APS gemmer kundens oplysninger, indtil de af kunden ønskes ændret, slettet eller hvis kunden ønsker at trække samtykket tilbage.

Kunden kan til enhver tid ændre eller slette sine data ved at logge ind i KlikBook.dk. Dog vil data tilknyttet faktura være gemt i systemet jf. ovenstående. Ligeledes kan kunden trække dette samtykke tilbage, hvorved medlemskabet lukkes og data slettes.

 

Dataportabilitet

Ønsker kunden at få sine data udleveret, eller ønsker kunden som databehandler at få data udleveret pva. kundens kunde, kan dette ske ved at rette henvendelse til KlikBook APS.

Formatet vil være CSV-fil.

Anmodningen skal være afsendt fra kundens egen email-adresse til info@klikbook.dk.

 

Kryptering

Alle personfølsomme data, inkl. journaler og betalinger er krypteret.

KlikBook.dk er krypteret via et SSL-certifikat (https).

Medlemmernes kunders journaler og andre personfølsomme data er krypteret med TLS/SHA-256.

Alle onlinebetalinger varetages af QuickPay og BrainTree.

 

Placering af data

Al data, med undtagelse af kreditkort-informationer og email-adresser, er gemt hos vores hosting-udbyder ZitCom A/S i Danmark. Al data er derfor sikret under de vilkår som ZitCom foreskriver. Du kan læse mere om ZitCom’s datacenter her: https://www.zitcom.dk/vores-forretning/datacenter

Alle onlinebetalinger håndteres af QuickPay i Danmark (Betalinger af services) og BrainTreePayments i Luxembourg (EU) (Betalinger af KlikBook medlemskab). BraintreePayments er en del af PayPal Europe. Du kan læse mere om PayPals databehandling her: https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/privacy-prev

Mail-adresser opbevares af Mandrill som er en del af MailChimp. Mandrill benyttes til sikker udsendelse af emails. Læs mere om MailChimps databehandling her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Back-Up

KlikBook tager daglig backup af al kundedata. Dog genskaber vi ikke enkelte medlemmers data i tilfælde af, at de er gået tabt. Læs evt. mere www.unoeuro.com/support/faq/1/121/

Spørgsmål til håndtering af data skal sendes til info@klikbook.dk, og for god ordens skyld skal det nævnes, at kunden også har mulighed for at klage til Datatilsynet.

 

Vi glæder os til samarbejde med dig.

 

Dataansvarlig og Databehandler for KlikBook APS

Anders Bach Larsen

KlikBook APS

Tlf.: 505 707 77

E-mail: info@klikbook.dk

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere