Priser

 • NYHED - Ansigtsbehandling Japansk ansigts akupunktur 749 kr.

  Kosmetisk ansigts akupunktur er det naturlige ansigtsløft, løfter øjenlåg, hængende mundvige og fjerner dybe rynker. Øger produktion af kollagen i huden. Behandling indeholder: 2 x rens og peeling. 15-20 min. akupunktur med små nåle, derefter Guasha, maske, let håndmassage og afsluttende serum og creme. Behandlingen kan varierer fra person til person. Kan bookes som en enkelt behandling, men bedste resultat er et kurforløb på 5-6 gange. (hør pris på kurforløb) Ansigts akupunktur er en fantastisk behandling til et anspændt og træt ansigt.

 • Ansigtsbehandling Diamantslibning 329 kr.

  Diamantslibning er en effektiv peeling af huden, en dybdegående ansigtsbehandling for huden som virkelig trænger til et fornyede kick. Hudslibning fjerner alle de døde hudceller og fornyer huden. Mikrodermabrasion behandlingerne bliver tilpasset efter din hudtype. Maskinen vi bruger er fra dermaOxy. Alle Behandlingerne indeholder: Rens, Slibning, Serum og dagcreme.

 • Ansigtsbehandling Oxygenbehandling 549 kr.

  Med en oxygen - den ægte Madonna behandling , får du tilført høje koncentrationer af aktive stoffer fra serum, der går ind og giver din hud nyt liv. Den aktive serum bliver ved hjælp af 90 % koncentreret ilt pustet ind, så den trænger bedre gennem hudens overflade og helt ned i dybden. Du vil få en frisk hud, som føles opstrammet, med fornyet glød og fuld af fugt. Jeg anbefaler behandlingen som et kurforløb v/antiage på 6 behandlinger. Alle Behandlinger indeholder: rens, Oxygenbehandling og afsluttende cremepleje. Anbefales: Kombinationshandling hvor du kombineret Oxygenbehandling + Diamantslibning, så du får det bedst mulige resultat. Behandlingerne supplerer og understøtter hinanden, og slutresultatet er en flot og sund hud. (incl. lysterapi)

 • Ansigtsbehandling Diamantslibning + Oxygen behandling. 749 kr.

  Luksus behandling, se tekst under de to behandlinger. Jeg anbefaler behandlingen som et kurforløb v/antiage på 6 behandlinger for du får det bedst mulige resultat. (lysterapi er incl.)

 • Ansigtsbehandling Oxygenbehandling - SKÆG eller SPOT behandling, 30 min. 399 kr

  Specialbehandling for mænd med skæg

 • Ansigtsbehandling Diamantslibning m. frugtsyre & lysterapi 549 kr.
 • Ansigtsbehandling EVOLVE Organic Beauty incl. Diamantslibning 549 kr.

  Ansigtsbehandling med Evolve produkter. Håndlavede, økologiske og naturlige produkter. Nænsom også mod sart hud. Behandlingen indeholder. Varm kompres, 2 x rens, maske, diamantslibning og afsluttende serum & cremepleje

 • Ansigtsbehandling med Gua Sha 599 kr.

  Gua sha sten er et traditionelt kinesisk healings-redskab, der skaber flow i kroppen og stimulerer bindevævet. Det kickstarter hudens egen produktion af kollagen og elastin, fremmer dannelsen af nye hudceller og bidrager til en mere fast og ensartet hud. Mindsker mimiske liner og poser under øjnene. Lindrer spændinger og smerter i ansigt, kæbe og nakkemuskler Gua Sha behandlingen er virkelig fantastisk. Behandlingen indeholder: afrens, peeling, let ansigtsmassage, GUA SHA massage, let hovedbundsmassage, maske, serum og afsluttende cremepleje efter hudtype

 • Microneedling & lysterapi 749 kr.

  Microneedling er en dermaroller procedure, hvor der bruges små nåle til at prikke i huden. Behandlingen udføres med en microneedling pen som et elektrisk stempel, der med sine fine tynde nåle penetrerer huden og der dannes små huller. Behandlingen stimulerer huden til at producere nyt kollagen. Microneedling er en effektiv behandlingsform der reducere synligheden af aldringstegn, fine linier og rynker, aknear, store porer mm. Behandlingen indeholder: afrens, serum, microneedling pen, maske og afsluttende lysterapi & creme.

  Til denne behandling kan der vælges at købe 5-turs klippekort til 3.000,- kr.
  Dette vil spare dig 20% pr. behandling, og kan købes i klinikken eller på mail.

 • Ansigtsbehandling Medex komplet behandling - anti-age, hudforbedring & hudforyngelse 795 kr.

  En lækker behandling med den unikke og prisnominerede lysterapimaske. I denne behandling får du lækker kompres i mix af varmt vand og badeolie, afrens, Scrub, Mask Ranimee som stimulerer blodcirkulationen, Serum Lumiere, Masque Lumiere lysterapimaske, Essential Oil Re-genesis, Vitalis+ Mask en behagelig maske som virker opstrammende og nærende, en beroligende skintonic og afsluttende cremepleje. Allerede efter en enkelt behandling, vil du opleve virkelig markante resultater. Jeg anbefaler et kurforløb på 6 gange ved anti-age behandling. Hør på pris i salon ved kurforløb.

 • Ansigtsbehandling Medex mini - anti-age, hudforbedring & hudforyngelse 395 kr.

  Mini-behandling med Masque Lumiere lysbehandling, er et nyt og avanceret hudforbedringssystem. Det aktive røde lys trænger dybt ind i huden og reducerer nedbrydningen af elastin. Behandlingen indeholder: Varm kompres opvredet i vand med essential complex bath olie, en mild afrens/peeling, Mask Ranimee, en maske der stimulerer blodcirkulationen intenst. Serum Lumiere, et aktiv lys-serum med høj koncentration af Hyaluron, 15 min. behandling med lysmaske, en beroligende skintonic og afsluttende cremepleje. Vi anbefaler et kurforløb på 6 gange ved anti-age behandling.

 • Ansigtsbehandling Medex komplet behandling - acne 795 kr.

  Mini-behandling med den unikke og prisnominerede lysterapimaske. Allerede efter en enkelt behandling, vil du opleve virkelig markante resultater.

 • Ansigtsbehandling Medex mini - acne 395 kr.
 • Ansigtsbehandling Medex Vulcan TREATMENT 649 kr.

  Balance og glød til din hud

 • Tandblegning - luksus 2 x 25 min. 995 kr

  Her tilbyder vi 100% kosmetisk tandblegning. Vores behandling giver et flot og holdbart resultat og er helt uden bivirkninger. 2 x 25 min. Fjerner misfarvning af dine tænder, der er forårsaget af organiske stoffer, der har lagt sig som pigment i tændernes emalje. Gelen er testet, godkendt og overholder bestemmelserne i EU indenfor kosmetisk tandblegning. Kan lysne dine tænder fra 2 til 9 nuancer. Resultatet kan variere fra person til person. Der er en eftervirkning på ca. 2 timer efter behandlingen. Du bør her undgå at spise og drikke andet end vand i disse timer. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer og tobak bør undgås 48 timer efter behandlingen. Tænderne er modtagelige overfor farvestoffer i disse timer.

 • Spraytan - hele kroppen 199 kr.

  Du får du en flot mørk og solbrun kulør. Vores væske er helt unik, og giver en utrolig smuk og naturlig kulør. Man kan vælge mellem flere farvetoner fra 8%,10% & 14% til dem som vil være meget mørke. For at få det bedste resultat skal du peele huden dagen før, eller om morgenen inden du kommer. Undgå deodorant og bodylotion. Mød op i mørkt løstsiddende tøj. Husk: Den gamle farve skal altid enten være helt væk, eller være så jævn som mulig, inden du får en ny behandling. De fleste får en ny behandling hver 14. dag. Behandlingen foretages personligt og udføres med airbruch pistol i vores udsugningskabine. Efter behandling skal farve sidde 8-12 timer inden man bader. Undgå her at svede. Vigtigt at duppe kroppen tør med håndklæde og bruge en god fugtighedscreme hver dag, dette vil forlænge holdbarheden.

 • Spraytan - ansigt/bryst 149 kr.
 • Spraytan - ben 149 kr.
 • Lash lift incl. farve på øverste vipper 499 kr.

  Er du træt af at stå og bukke dine øjenvipper hver morgen, så har du her muligheden for at få det gjort permanent. Med vippebuk får du flotte buede vipper. Holdbarheden kan variere, men ca. 4 uger. Du bedes møde op uden øjenmakeup.

 • Lash lift uden farve 399 kr.
 • Farve vipper 179 kr
 • Farve bryn 179 kr.
 • Farve vipper & bryn incl. ret af bryn 349 kr.
 • HEVI - hårfjerning overlæbe/hage, pris fra 179 kr.
 • HEVI - hårfjerning armhule 279 kr.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere